Confirmacions 2012

Estàvem nerviosos. Havíem estat en moltes altres confirmacions, però aquest cop era diferent. Aquest cop ens tocava a nosaltres. A nosaltres, acompanyats de les persones amb qui tantes coses hem viscut junts. Acompanyats i recolzats per les nostres famílies i amics. Aquest cop era el nostre moment. El nostre moment de dir ‘sí’, de confirmar amb il•lusió i amb ganes, amb alegria i entrega la continuació en màxima exponència del nostre camí. Del nostre camí com a cristians i com a persones, alhora. Arrelats a la vida i al fet de viure-la, lligats al riure i al companyerisme i compromesos amb la societat i les persones.

Avui, que ja hem viscut les confirmacions tant a Vilassar, com a Santa Coloma, com a Sant Pacià, podem dir que ha estat genial compartir-les amb tots els que les hem compartit, que ha estat meravellós anar a cadascuna de les celebracions i poder veure com es viuen a cada lloc, i poder participar d’elles, també. Ha estat senzillament magnífic poder confirmar-se amb el grup de gent que estimes i i que t’acompanya i t’acompanyarà i de poder dir sí. De poder dir sí a la dedicació a Déu i a la fe i als homes i a l’amor.

David Bernal i Gabriel Porcel

One response to “Confirmacions 2012”

  1. Toni R. says :

    Gràcies, nois, de veritat! Un plaer compartir-ho amb vosaltres. Un plaer ser testimoni del vostre cami en la fe, i veure i viure allà que va dir Maria: que l’amor de Déu s’estén de generació en generació. FREE HUGS!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 202 other followers