Calendari 2011/12

 

 

 

 

___________________________________________________


4 Responses to “Calendari 2011/12”

 1. Míriam Ruiz says :

  Bona nit,
  El meu nom és Míriam Ruiz i sóc de Badalona, el meu comentari fa referència sobre si en feu algun curs de recés per parelles joves amb temps de nuviatge per aquestes dates de setembre, octubre o novembre, i que no fos per separat (és a dir per una banda nois i per altra noies, és possible fer-ho conjuntament??). En qualsevol cas, la meva parella i jo voldríem saber a on podem saber informació sobre aquests cursos, ja que estem molt interessats en fer-ne.

  Moltes gràcies,
  A l’espera de rebre notícies seves
  Míriam Ruiz

 2. la secre says :

  Hola Miriam!!!
  Felicitats per que es preciós trobar una parella jove amb aquesta inquietud.
  T’explico nosaltres el 17 i 18 d’octubre fem un recès on hi pot venir tothom però és per joves de 18 a 35 anys.La veritat és que no sé a on adreçar-te però penso que trucant a la diocesis et sabran orientar.
  Ara bé, si hi voleu participar endavant!!!
  Una abraçada!!!!

 3. Carol says :

  Hola soy Carol, la chica de la parroquia de la Salud que habló con vosotros, queria saber cual es el cartel de l’aplec de l’esperit, saber que se va a hacer y en que sitio se va hacer. El otro dia el sacerdote de vuestra parroquia dijo algo de quedar a las 16.15 en plaza de catalunya el sabado, no creo que pueda a estar a esa hora por eso os agradeceria que me dijerais donde es.

  Gracias y un saludo!

 4. Silvia says :

  Buenas Carol,

  claro que te recuerdo!! :D El Aplec de l’Esperit esta año es en Terrassa. Es un encuentro a nivel catalanobalear de todos los jóvenes católicos y dura todo el día. Toni Roman, comentó que quedábamos en Rivadeneyra (al lado de plaza Catalunya) a las 9.15, ya que la trobada empieza a las 10.30 hasta la tarde/noche. Te paso el link del aplec donde encontrarás el cartel, los horarios etc. http://www.aplecesperit2010.com Para participar te has de inscribir, pero si por lo que me dices no podéis venir todo el día tal vez podéis sumaros a la misa que es a las 19. :D
  Si quieres cualquier otra información puedes escribirnos a nuestro email y así te explicamos más detalladamente. mcjbcn@gmail.com

  Un fuerte abrazo y hasta pronto!!! :D

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 202 other followers